torsdag 16. januar 2014

Evaluering etter 1.samling :emne 2 LiS

Hvordan vurderer du det faglige innholdet på samlingen med hensyn til kvalitet og faglig relevans?
- Kvaliteten av det faglige innholdet på samlingen denne gangen var svært god ( som de foregående samlingene).

Hvordan vurderer du de arbeidsmåtene som ble brukt under samlingen?
-Arbeidsmetodene som blir brukt under dette studiet, trives jeg godt med . Det er flott at det veksles mellom forelesning, dialog og refleksjon.

Hvordan vurderer du mulighetene som ble gitt for dialog mellom studentene, og mellom studentene og fagpersonene på samlingen?
- Mulighetene som blir gitt til dialog er gode. Jeg synes foreleserne er flinke til å få til dialog mellom studentene og fagpersonene.Å bli delt opp i nye grupper er sunt. Det er så flotte mennesker som er på dette studiet, som har svært forskjellig bakgrunn, men som har så mye erfaring at man får gode meningsutvekslinger og nye tanker. Det er godt å snakke skole med fagfolk!

Hvordan vurderer du arbeidskravet som ble gitt på samlingen med hensyn til mengde og relevans?
-Jeg tenkte nok mye på eksamensoppgaven som skal innleveres snart, og følte at  det å begynne å skrive blogg, samt evaluere IKT planene og ledelsesaspektet av bruken av teknologiske hjelpemidler gjennom Skolementor ble litt mye denne runden ved siden av lesing av litteratur.Men kanskje er det bare jeg som "koker i hodet" akkurat for tiden. Når jeg "kommer i vater" så vil det nok gå "likar"...

Hvordan vurderer du omfang og relevans på den litteraturen du har blitt bedt om å lese? OK

Andre kommentarer: Herlig å være student med supre forelesere og herlige medstudenter. Æ glær mæ te neste gang vi møtes :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar